اخبار النجوم

جيزم كاراجا تتحدث عن تجربتها في المشاهد الحميمة

30 Nisan 2024 tarihinde saat 12:32’de, ünlü oyuncu Gizem Karaca’nın geçmişte yer aldığı projeler ve oyunculuk deneyimleri hakkında açıklamalarda bulunduğu bildirildi. Karaca, “Güzel Köylü” dizisinden sonra “İçimdeki Fırtına” ve “Baraj” gibi yapımlarda yer aldığını belirtti. İstanbul’da çalıştığı projeler için de zaman zaman İzmir’e gittiğini söyleyen oyuncu, rol aldığı dizi ve filmlerdeki yakınlaşma sahnelerine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Karaca, bu konuda yaptığı açıklamada, “3-2-1 hareketle kaydedilen öpüşme sahnelerinde iyi öpüştük diyemiyorsunuz. Bir boşluk anı oluyor ve tekrar çekiyorsunuz. Gerçekten garip bir durum” dedi. Bu sözlerinin yanı sıra Karaca, partneriyle olan yakınlaşma sahnelerini oynamanın zorluklarından da bahsetti.
Kaynak: ensonhaber.com

In a report published on April 30, 2024 at 12:32, it was stated that the popular actress Gizem Karaca, known for her roles in the series “Güzel Köylü” and later in productions such as “İçimdeki Fırtına” and “Baraj”, shared her thoughts on intimate scenes in TV series and movies. Karaca mentioned the challenges of filming kissing scenes and commented on the awkwardness that occurs due to the countdown before shooting such scenes. The actress also explained how they often have to reshoot these scenes to achieve the desired outcome.
Source: ensonhaber.com

ملخص الأخبار

  • ‘Güzel Köylü’ projesi ile yıldızı parlayan Gizem Karaca, sevilen bir dönem dizisi olan bu projede büyük beğeni topladı.
  • Karaca, ‘İçimdeki Fırtına’ ve ‘Baraj’ gibi yapımlarda yer alarak kariyerine farklı projelerde devam etti.
  • Oyuncu, İstanbul’da başladığı projeler için zaman zaman İzmir’e seyahat ettiğini ve farklı şehirlerde çalışmanın zorluklarına değindi.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى