اخبار النجوم

Macklemore يدعم Filistin في أغنية “Hind’s Hall”

ABD’li ünlü rapçi Macklemore, Filistin’e destek amacıyla Hind’s Hall parçasını yayınladı. Gerçek adı Benjamin Haggerty olan Macklemore, şarkısında Amerikan siyasetinden kapitalist açgözlülüğe, sosyal medya sansüründen beyazların üstünlüğüne kadar birçok konuyu ele aldı. Kendisi ayrıca, İsrail’in Gazze’ye açtığı savaştan daha fazla öncelik verildiği gerekçesiyle müzik endüstrisini eleştirdi. Şarkının tüm geliri ise UNRWA’ya bağışlanacak.

ABD’li rapçi Macklemore, Filistin’e destek amacıyla yayınladığı parçası Hind’s Hall ile dikkatleri üzerine çekti. Şarkıda Amerikan siyasetinden, kapitalist açgözlülüğe, sosyal medya sansürüne kadar birçok konuyu ele alan Macklemore, ayrıca İsrail’in Gazze’ye açtığı savaşa verilen önceliği eleştirdi. Şarkının geliri ise Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı’na bağışlanacak.

ملخص الأخبار

  • Macklemore, şarkısında ayrıca sosyal medya sansürüne de değinerek geniş bir yelpazede konulara ışık tuttu.
  • Sanatçı, İsrail’in Gazze’ye yönelik eylemlerine daha fazla odaklanılması gerektiğini belirterek müzik endüstrisini sorguladı.
  • Şarkının geliri, Filistinli mültecilere yardım etmek amacıyla UNRWA’ya bağışlanacak olup, bu adım sosyal sorumluluk bilincini vurguladı.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى