اخبار اليوم

Çاناكالي باروسو تنظم مسابقة تحكيمية لتركيا في منطقة مرمرة

Çanakkale Barosu, Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Dava Yarışması Marmara Bölgesi Elemeleri’ne ev sahipliği yapacak. Marmara Bölgesi’nin Kurgusal Duruşma Yarışması’nın 7 baro tarafından Çanakkale’de düzenleneceği belirtiliyor. Bu zaferin Trabzon’un stajyer avukatları tarafından elde edildiği ve BARO’nun bölge şampiyonu olduğu kaydedildi. Haber Çanakkale Gündem, Günebakış Trabzon Haber, Batman Çağdaş Gazetesi ve Çanakkale Olay tarafından bildirildi. Olayın sebebi, Türkiye Barolar Birliği tarafından yıllık olarak düzenlenen Kurgusal Duruşma Yarışması’nın bu yıl dokuzuncu kez gerçekleştirilecek olmasıdır.

ملخص الأخبار

  • Çanakkale Barosu, Marmara Bölgesi Elemeleri, Türkiye Barolar Birliği tarafından 4-5 Mayıs 2024’te Mardin’de düzenlenen ‘Kurgusal Duruşma Yarışması’na ev sahipliği yapacak.
  • ‘Kurgusal Duruşma Yarışması’ dokuzuncu kez düzenlenirken, bu kez Marmara Bölgesi’nin turnuva başlatma hakkı elde etti.
  • Haberin kaynağı arasında Çanakkale Gündem, Günebakış Trabzon Haber, Batman Çağdaş Gazetesi ve Çanakkale Olay yer alıyor.
  • Trabzon’un stajyer avukatları, bölge şampiyonu oldular ve zafer kendilerine çıktı.

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى